Interimpersoneelgezocht

 
 

We zijn allemaal op zoek naar een klus. Zie je een opdracht in je omgeving die iets voor een ander kan zijn? Help een ander, zodat hij jou ook kan helpen”.


“Heb jij een onderwerp waar je echt nodig wat over kwijt wil; ga naar onze gesloten linkedin groep, en ontketen een disucssie!”


“Interimpersoneelgezocht is volledig kosteloos, zowel voor zzp’ers als ook voor bedrijven die klussen willen plaatsen. Het enige dat van zzp’ers gevraagd wordt, is een actieve deelname in de besloten linkedin group”


ZZP’ers zijn mensen die gekozen hebben om zelfstandig hun brood te verdienen. De een is ondernemender dan de ander. We willen graag zelf bepalen waar we ons voor inzetten, voor welke bedrijf, welke klus, alsook het aantal dagen dat we er aan willen besteden.


We willen vrijheid van handelen, zonder de sores van personeel.

Daarnaast willen we ook een eerlijke boterham verdienen.


Om al onze wensen te realiseren zijn twee zaken essentieel:


Allereerst moeten we de juiste inhoudelijke kennis hebben, vergaren, en verder ontwikkelen. We moeten blijven groeien in ons vakgebied, en zorgen dat we de beste zijn.


Daarnaast moeten we werken aan acquisitie zodat we een klus hebben, de schoorsteen moet tenslotte roken.


Deze twee punten vormen de basis voor Interimpersoneelgezocht. Geen winstoogmerk, slechts puur en alleen inhoudelijk van gedachten wisselen, daarnaast ons netwerk uitbreiden met de juiste mensen, zonder alleen maar netwerkborrels te moeten afstruinen. Van zzp’ers, voor zzp’ers!


 

Inhoudelijk discussiëren en netwerken

voor en door zzp’ers